Viszonteladók részére:
Amennyiben Ön Viszonteladó, úgy a Király Szerszám Nagyker áruházában tudja rendelését leadni! Megnyit »
 
Segíthetünk? Elérhetőségek+3629-746-740, e-mail
Bejelentkezés:
Ön még nem partnerünk? Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen! Jelszó emlékeztető »

Jogi nyilatkozat

A Király-Szerszám Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Király-Szerszám Kft. weboldalai, illetve annak minden tartalmi eleme, bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Király-Szerszám Kft. tulajdonosa jogosult.

A Király-Szerszám Kft. tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a cég weboldala tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni az eredeti oldalra történő, jól látható hivatkozás elhelyezése vagy feltüntetése nélkül.
A Király-Szerszám Kft. azonban hozzájárul ahhoz, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépen, egyéb elektronikus adathordozóján tárolja, vagy kinyomtassa.

A Király-Szerszám Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak és összeállítottak szerint, változtatás nélkül értendő.
Mindezek mellett előfordulhat, hogy a weboldalakon a Király-Szerszám Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Király-Szerszám Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében, bár folyamatosan felügyeli azokat és törekszik a weboldalon megjelenő tartalmak aktualizálására és pontosságára.

A Király-Szerszám Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.
A Király-Szerszám Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, ill. az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatára alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Király-Szerszám Kft. kifejezetten kizárja.

A Király-Szerszám Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Király-Szerszám Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Király-Szerszám Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A személyes adatok védelme

A Király-Szerszám Kft. bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adata személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Király-Szerszám Kft. részére, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Király-Szerszám Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.

A Király-Szerszám Kft. az Ön által megadott adatokat és információkat alapvetően, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • vevői reklamációk intézése,
  • megrendelések intézése.

A Király-Szerszám Kft. - a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira a Király-Szerszám Kft-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezel. Az üzleti titokként kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

A Király-Szerszám Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Király-Szerszám Kft. honlapjáról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Király-Szerszám Kft. nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az érintett oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Megértését köszönjük.

 
 
 
Eszköztár elrejtése
 
2360 Gyál, Bánki Donát u. 20. Tel.: +36/29-746-740, Fax: +36/29-746-750, Kiskerbolt: 06(30)436-8425, E-mail cím: recepcio@kiralyszerszam.hu