PowerPlus Dual Power akkus fűnyíró 40V+akkus fűkasza 20V+töltő+akku 2x20V POWDPG75621

Cikkszám:
128219
Gyártói cikkszám:
POWDPG75621
Márka:
PowerPlus
Garancia:
3 év
Ingyenes kiszállítás
Csak rendelésre
Nettó listaár:
140 000 Ft
-21 000 Ft
az Ön nettó ára: 119 000Ft
A feltüntetett 15%-os kedvezmény
céges regisztráció esetén érvényes!
Akciók esetében előfordulhatnak magasabb kedvezmények is mint 15%. További elérhető kedvezményeinkért látogasson el a regisztrációs felületünkre.
Hasonlítás Listára Info
Értesítés
Információt kérek
  • Leírás & adatok
  • Videó
  • Csomagok
  • Kapcsolódók
  • Hasonlók
  • Blog
  • Letöltések
  • Értékelés


Ebben a Dual Power kerti szerszámkészletben mindent megtalál, amire szüksége van a hibátlan pázsit fenntartásához, anélkül, hogy zavaró hosszabbítókábelek vagy benzinszag lenne a levegőben. A készlet tartalmaz egy 40 V-os fűnyírót, 20 V-os fűnyírót, Li-ion akkumulátort és töltőt.

Fűnyíró 40 V

Ennek a könnyű fűnyírónak a vágási szélessége 420 mm, és 6 különböző beállítási lehetőséggel rendelkezik 25 és 65 mm közötti vágási magassághoz. A fű felhalmozódik a 35 literes tartályban, amely jelzi, ha ki kell üríteni. Ez a fűnyíró ideális akár 250 m²-es kertekhez.

Fűvágó 20 V

Ez a kompakt és könnyű 20 V-os fűnyíró biztonsági védőburkolattal rendelkezik, és könnyen navigálható a pázsiton. 230 mm-es vágásszélességével kiválóan alkalmas kis és közepes méretű kertek karbantartására.

Li-ion akkumulátor

Ez a 2x20 V-os akkumulátor kompatibilis a Dual Power termékcsalád összes elektromos és kerti szerszámával. A Samsung cellákkal ellátott akkumulátor nagy, 2,5 Ah kapacitással rendelkezik.

A 2x20 V-os akkumulátort 20 V-os és 40 V-os szerszámokhoz is használhatja. Ha az akkumulátort egy 20 V-os Dual Power szerszámmal kombinálja, kétszer annyi ideig dolgozhat.

A 3 LED-es jelzőfény mutatja a maradék akkumulátor töltöttséget, így tudni fogja, mikor kell tölteni az akkumulátort.

Töltő

A töltőt 20 V-os és 2x20 V-os Dual Power akkumulátorokhoz tervezték. Használhatja új és régebbi generációs akkumulátoraink töltésére is, ami azt jelenti, hogy könnyedén tovább használhatja régebbi Dual Power akkumulátorait.

A töltési idő körülbelül 2-2,5 óra a 2x20 V-os akkumulátorok és 40 perc a 20 V-os akkumulátorok esetében. Ha az akkumulátor feltöltődött, egy piros jelzőfény zöldre vált, és folytathatja a munkát.
További információ erről a forrásszövegrőlTovábbi fordítási információhoz forrásszöveg szükséges
Visszajelzés küldése
Oldalsó panelek

Értékelések

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyen Ön az elsõ!
Kérjük, értékelje!
Vélemény írása