OILEX henger 150-20-60vm 150x13cm

Cikkszám:
128519
Gyártói cikkszám:
OX2211
Márka:
OILEX
Garancia:
F év
Csak rendelésre
Nettó listaár:
29 540 Ft
-4 431 Ft
az Ön nettó ára: 25 109Ft
A feltüntetett 15%-os kedvezmény
céges regisztráció esetén érvényes!
Akciók esetében előfordulhatnak magasabb kedvezmények is mint 15%. További elérhető kedvezményeinkért látogasson el a regisztrációs felületünkre.
Hasonlítás Listára Info
Értesítés
Információt kérek
  • Leírás & adatok
  • Videó
  • Csomagok
  • Kapcsolódók
  • Hasonlók
  • Blog
  • Letöltések
  • Értékelés

A felitató anyagok havária termékek, ami azt jelenti, hogy amikor megtörténik az olajfolyás, akkor már jó ha azonnal rendelkezésünkre áll a szükséges mentesítő anyag.
Azt javasoljuk, hogy kritikus műveletek végzése esetén legyen mindig elérhető az Oilex olajfelitató anyag, hogy az olajszennyeződést azonnal meg tudják szüntetni.

Megoldás a problémákra!
Az Oilex könnyen kezelhető, nagyon sokoldalú és más kötőanyagokkal összehasonlítva nagyobb hatékonyságú.

Hol használjuk az Oilexet?

VÍZ
Az OILEX könnyű, ezért úszik a vízen. A kiömlött anyagok azonnal és teljesen felszívódnak. Még a telített OILEX sem süllyed le a víz alá, ezért könnyen eltávolítható. Víztaszító!

FÖLD
Az OILEX 100% -ban szerves anyag és egyáltalán nem mérgező. Szennyezett talajok esetén az OILEX eloszlatható és bekeverhető; ezáltal felszívja a kiömlött anyagot, és így járul hozzá a talaj újra hasznosításához.

KERESKEDELMI ÉS IPARI FELÜLETEK
Az OILEX néhány másodpercen belül felszívja a kifolyt olajat a kereskedelmi és az ipari felületekről.

UTAK
Az OILEX néhány másodpercen belül felszívja a kifolyt olajat az aszfaltról. Nem tapad be az útburkolat pórusaiba, ez garantálja azt, hogy az útburkolat eredeti tapadásának akár 96% -a gyorsan helyreállítható, ezért ideális minden forgalmi területre.

 

Milyen anyagokkal küzd meg az Oilex?

Olajok

Nyersolaj, tüzelőolaj, motorolaj, hidraulikaolaj, olaj alapú kenőanyagok, ásványolaj, folyékony paraffin, konyhai olaj és állati zsiradékok.

Üzemanyagok: 

Benzin, petróleum, dízel és kerozin

Vegyszerek

Alkoholos anyagok, hidrofób oldószerek, poliklórozott bifenilek (PCB-k), sztirolok, terpentin és számos egyéb vegyi anyag

Egyebek: 

Olaj alapú festékek, fékfolyadékok, olaj alapú hűtőfolyadékok, vér.

 

ABSZOLÚT ABSZORPCIÓ*
*Az abszorpció egy fizikai-kémiai jelenség, melynek során gázok vagy gőzök atomjai-molekulái folyadékkal vagy szilárd testtel érintkezve abban elnyelődnek.

  • Gyors (Az OILEX másodpercek alatt teljesen felszívja a kiszivárgott anyagokat)
  • Hatékony (Az OILEX olajfelitató univerzálisan alkalmazható abszorbens minden olajhoz, üzemanyaghoz és a vegyszerek széles skálájához, továbbá minden felületen hatékonyan működik és könnyen összegyűjthető.)
  • Környezetbarát (Az OILEX víztaszító biológiai üledék 100% ban természetes rostból áll, adalékanyagot nem tartalmaz. Az OILEX nem szennyezi a talajt vagy a talajvizet, nem mérgező az emberekre, vagy a környezetre, biológiailag teljesen lebomlik.)
  • Gazdaságos (Az OILEX többször is felhasználható egészen addig, amíg teljesen telítetté nem válik
    Az OILEX kis súlya miatt költséghatékony módon ártalmatlanítható. A hatékonyságot tanúsító anyagtesztelő intézet: Materialprüfungsamt Nordrhein-Westfalen, Dortmund, Németország.)
 

 

Videó

Értékelések

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyen Ön az elsõ!
Kérjük, értékelje!
Vélemény írása