Cégünkről

A Király - Szerszám Kft. kéziszerszámok, kisgépek, csiszolás- és rögzítéstechnikai eszközök, kertészeti felszerelések, gépek, valamint munkavédelmi eszközök, munkaruházat kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Alapítására 1991-ben került sor, mint Fétis Bt., mely szerszámok és gépek kiskereskedelmére szakosodott elsődlegesen, majd szervezeti formaváltás után, mint Fétis Kft. tevékenykedett 2005-ig. 2005 júniusában a Fétis Kft.-ből szétválást követően megalakult a Fetools Kft., - a 2009 évi névváltoztatást követően - a mai Király-Szerszám Kft.

A cég budapesti székhelyen kezdte meg működését, először a Tatai úton, majd a Városkapu utcában, ahonnan 2014 júliusában tulajdonosváltás és üzletpolitikai megfontolások miatt Gyálra költözött, a Bánki Donát ipari parkba. Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú. A tulajdonos Ács Ferenc belföldi magánszemély, aki több mint 15 éves nagykereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az ipari telekommunikációs szektorban. A vállalat ügyvezetője Varga László, aki mögött másfél évtizedes kereskedelmi és pénzügyi vezetői múlt van.
A vállalkozás termékpalettájával a hazai felhasználók igényeit mind minőségi, mind választékbeli vonatkozásban teljes körűen kielégíti. A cégünk által értékesített termékek magukban foglalják az alapkategóriás, lakossági felhasználók számára készített barkács eszközöktől kezdve, a prémium minőségű ipari felhasználásra szánt szerszámokig a piaci szortiment teljes kínálatát.

A cég vezetősége elkötelezett a fejlődés, a növekedés és a minőség mellett. Munkatársait folyamatosan képzi, biztosítja a teljes folyamatot integráltan kezelő informatikai hátteret, a megfelelő belső és külső kommunikációt. Minél céltudatosabb, szakmailag jól képzett, elkötelezett, a hosszú távú stratégiát támogató csapat létrehozására törekszik.

A Király-Szerszám Kft. küldetése változatlan: „a vevőnek jót, s jól” elvre építkezve, a szerszámpiac egyik kulcsszereplőjévé válni.

 

2360 Gyál, Bánki Donát u. 20. Tel: 29/746-740, fax: 29/746-750
Internet cím: www.kiralyszerszam.hu, E-mail cím: [email protected]